2012. március 31., szombat

!!!!!

Bocs de nagyon mérges vagyok! Megírtam közel 3 órás kínlódással egy következő fejezetet, pont olyat amit nagyon fontosnak gondoltam és kiderült, hogy menet közben lefagyott ez az istenverte net és elszállt a háromnegyede annak, amit írtam! Őszintén? Fel tudnék robbanni!!!
Na, majd nekifeszülök még egyszer csak az már nem lesz olyan...a fene egye meg!

1 megjegyzés:

  1. Hali.
    Köszi a tanácsokat,megpróbálok átállni egy másfajta gondolkodás módra.
    Nekem két nap volt a tréning azalatt kellett megfigyelnem mindent,és a következő nap kaptam hat szobát, a rákövetkezőn 8-at, és a harmadik napon 9-et amiből csak nyolc lett mert a vendég kérte hogy ne zavarják.A harmadik nap már nem volt olyan gáz,azt mondják itt a lányok, van egy pár magyar is, de a java az bulgáriai,hogy napi 12-16 szoba a teljesíthető.Egy üres szoba 40 perc,a lakott pedig 30. Nekem ez a nyolc szoba is kitöltötte a napomat.Két hetente van fizetés,ebédet adnak,meg kávét.A cipőt biztos hogy le kell cserélnem valami vászonra ahogy írtad mert ez ami most van ez műbőr sz@r és szétrágja a lábam.38-as a lábam de már úgy néz ki hogy a mostani 9-es is kicsi.
    Amúgy én Camdenben lakom a 2-es zónában,a lakásban 7-en lakunk az én szobatársam egy lány ő már jó pár éve kinn van (6). A Londoni M-tól bérlem a szobát 70font egy hétre.Maga a környék nagyon jó,de a lakást inkább nem jellemezném. Van hol lehajtanom a fejem és egyenlőre ez is megteszi.
    Nagyon köszi a biztatást,még nem adom fel.
    De azért keresgélek más lehetőségek után folyamatosan.
    bea

    VálaszTörlés